Vertaalbureau Aramis-D.I.M.

U zoekt een beëdigd vertaler?
Bij Aramis vindt u zekerheid en efficiëntie.

Voor de vertaling van uw officiële documenten zijn twee aspecten cruciaal:

  • de correcte interpretatie van de tekst in de brontaal;
  • de feilloze en correcte omzetting in de doeltaal.

Dat geldt voor alle vertalingen, maar het meest voor het vertalen van juridisch tekstmateriaal. Bij Aramis kunt u zeker zijn van een professionele talenkennis van het Frans en het Italiaans, gecombineerd met een ruime juridische kennis en vertrouwdheid met de internationale juridische terminologie. Het resultaat: een doeltekst in grammaticaal correct Nederlands die voldoet aan alle juridische checks and balances.

 

Wilt u een klare kijk op uw budget voor uw beëdigde vertaling? Neem contact op voor een vrijblijvende prijsofferte.

Vraag een vrijblijvende offerte aan:

Niet alleen voor de vertaling van uw Franse en Italiaanse teksten.

Beëdigde vertalingen van het Frans of het Italiaans naar het Nederlands is de corebusiness van Aramis, maar ook voor andere brontalen kunt u bij ons terecht. We laten u graag mee gebruikmaken van ons uitgebreid netwerk van collega’s, en als meerwaarde verzorgen we voor u een doorgedreven eindredactie van de Nederlandse doeltekst.

 

Wij verzorgen de vertaling van uw processtukken, notariële akten, contracten en overeenkomsten, diploma’s en getuigschriften, officiële overheidsdocumenten enz. Onze flexibele vertaalservice is professioneel en snel, tegen een marktconforme prijs. Daarenboven regelen we voor u ook de legalisering van de vertaling bij de Rechtbank van Eerste Aanleg, waar Aramis geregistreerd is als beëdigd vertaler.

 

Bel 0499 72 99 37 - of e-mail translations@aramis-dim.be - voor een verkennend gesprek en een vrijblijvende offerte.

Naast juridische
ook economische en algemene vertalingen

Als u een beëdigd vertaler zoekt, bent u bij Aramis sowieso aan het goede adres. Maar ook met andere vertalingen zijn we u graag van dienst:

  • economische vertalingen: jaarrekeningen, jaarverslagen, aanbestedingsdossiers, …
  • bedrijfscommunicatie: verslagen van bestuursvergaderingen, interne en externe PowerPoint-presentaties, persmededelingen, …
  • algemene teksten: wetenschappelijke artikelen, commerciële teksten voor folders en/of websites, informatieve presentaties, …

Vul het contactformulier in voor een vrijblijvende offerte.

 

Of bel ons 0499 72 99 37 - of e-mail ons translations@aramis-dim.be.

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.